Koppelingen

Single Sign On: tweestapsverificatie

Niet meer apart inloggen, maar met uw Windows account direct doorgaan naar uw RMS applicatie. Dat kan door Single Sign On (SSO) te implementeren. SafetyPort ondersteunt twee gangbare en veilige methoden:

  • SAML 2.0 / ADFS
  • OAuth 2.0

Met Single Sign On wordt inloggen niet alleen makkelijk, maar ook heel veilig. Met een SSO koppeling bepaalt de klant het beleid voor inloggen. De gehele verificatie wordt overgenomen vanuit het Windows domein van de klant. De implementatie met SAML 2.0 is een tweestapsverificatie en dus extra veilig. SAML 2.0 is verreweg de meest breed gedragen Federated IdM-standaard, gelet op leveranciersproducten, ondersteuning van providers en eisen van uw gebruikers.

HRM koppelingen

Het beheren van uw gebruikers in RMS kan handmatig of automatisch via een koppeling met uw HRM / personeelsinformatiesysteem. Verreweg de meeste klanten kiezen ervoor om een koppeling te maken met het bronsysteem waarin de HRM mutaties worden gedaan. Bekende leveranciers van HRM applicaties zijn AFAS, Exact, ADP, Raet, SAP, Oracle, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Een koppeling verloopt bij voorkeur via onze beveiligde webservices. Er is ook een CSV koppeling beschikbaar indien uw HRM / Personeelsinformatiesysteem alleen Excel of CSV exports kan genereren. SafetyPort heeft enorm veel ervaring met koppelingen met HR systemen. Uitgebreide RMS koppelingsspecificaties zijn op aanvraag beschikbaar.


Ron Bruijn

Partner in samenwerking

Wilt u advies over een het vor­mgeven en struc­tur­eren van inci­dent– en ongeval­sreg­is­tratie en audits? SafetyPort gaat graag vrijblijvend het gesprek met u aan.

Ja geef mij vrijblijvend advies Vraag een demo aan

Ja, ik wil graag aanvullende informatie

Neem contact met ons op

Bel mij terug
Stel een vraag
Demo voor RMS
Bel mij terug
Velden met een * zijn verplicht
Stel een vraag
Velden met een * zijn verplicht
Demo voor RMS
Velden met een * zijn verplicht