Maak uw organisatie veiliger door direct in actie t ekomen

Gedrag en observatie programma's

Sturen op gewenst gedrag

Beheer uw observatieprogramma en stuur direct op gedrag met corrigerende acties.

  • Registreren: alle meldingen van onveilig gedrag of onveilige situaties op 1 plek
  • Geschikt voor alle programma’s: OOG, MOS, SISSER, etc.
  • Escalatie naar Incident: Escaleer ernstige meldingen naar Incident status
  • Rapporteren: aparte management rapportage voor het observatieprogramma

Met RMS Observatie registreert u gemakkelijk alle meldingen binnen het observatieprogramma van uw bedrijf. Met directe corrigerende acties bij constatering van onveilig gedrag worden incidenten en ongelukken vermeden. Zet meteen preventieve acties uit om risico op herhaling in de toekomst omlaag te brengen. Is een melding toch serieuzer? Escaleer deze dan met een muisklik direct naar RMS Incident en voeg uitgebreide registratie en analyse toe.

Registratie

Registreer observaties in uw RMS via slimme invoerschermen. Laat de opgevraagde informatie afhangen van het soort observatie. Voer eenvoudig observaties in binnen het systeem en ontvang meldingen van observaties via het externe meldformulier. Met de vrije velden bouwt u eenvoudig uw eigen meldformulier op: zo heeft u direct alle benodigde informatie om een juiste waardering te geven of te escaleren.

Corrigerende acties

Maak uw organisatie meteen veiliger door direct op de werkplek genomen acties vast te leggen. Bepaal welke aanvullende acties correctief en preventief moeten worden genomen en zet ze direct uit aan actie-eigenaren. Volg de afhandeling van de acties op de voet door middel van notificaties via e-mail en de bewaking via uw dashboard.

Rapporteren

Alle gegevens van uw observatieprogramma zijn beschikbaar voor rapportage en trendanalyse. Stel zelf rapportages samen en maak automatisch grafieken door slimme filteropties.

SafetyPort – Planteq B.V.
Turfschipper 25
2292 JC  Wateringen

Algemene verkoopvoorwaarden

© 2004-2024 Planteq BV