Een betrouwbare partner in risicomanagement, gevestigd in Wateringen

Over SafetyPort

Missie

SafetyPort is gespecialiseerd in Risicomanagement– en Beheerssystemen. We helpen organisaties met veiligheidskundige expertise en geïntegreerde oplossingen voor de registratie, analyse en afhandeling van incidenten, ongevallen en audits. Wij koppelen alle gangbare referentiekaders als VCA, ISO, OHSAS en OSHA aan een gedegen analyse en handige workflow. Onze klanten bepalen zelf tegen welk referentiekader of combinaties van verschillende kaders analyses en acties worden uitzet. Klanten kunnen de referentiekaders zelfs aanpassen aan hun eigen specifieke implementatie.

Partner in samenwerken

SafetyPort is een betrouwbare en stabiele partner in het vormgeven en structureren van incident– en ongevalsregistratie en audits. Met onze state-of-the-art en uiterst gebruiksvriendelijke oplossingen werken onze klanten gericht aan verbetering binnen hun organisatie. Waar nodig kunen zij uitgebreid rapporteren en benchmarken. Onze jarenlange ervaring in combinatie met de modernste IT technologieën vormt een ijzersterk concept, waarin veilig werken en verbeteringen op veiligheidsmanagement gebied centraal staan.

Organisatie en kernwaarden

De organisatie bestaat uit een sterk managementteam, een innovatief ontwikkelteam en een servicegericht Customer Support Team. Innovatie, flexibiliteit en service zijn onze kernwaarden. Een platte organisatie met kundige mensen die snel kunnen schakelen met de mensen van onze klanten. Direct antwoord op vragen, snel inspelen op veranderingen en wensen. Zo bieden wij iedere dag de kwaliteit en continuïteit waar onze klanten op vertrouwen.

SafetyPort – Planteq B.V.
Turfschipper 25
2292 JC  Wateringen

Algemene verkoopvoorwaarden

© 2004-2024 Planteq BV