SafetyPort maakt het inrichten van uw RMS heel gemakkelijk

Implementatie

Implementeren is direct gebruiken

Om met SafetyPort RMS aan de slag te gaan hoeft er niets geregeld te worden voor wat betreft installatie: u kunt direct van start met de inrichting. SafetyPort maakt het inrichten ook nog eens heel gemakkelijk met standaard lijsten en tabellen die conform Europese regelgeving en best-practices zijn opgesteld. Het implementeren van RMS betreft dan ook voornamelijk het aanpassen van die standaard meegeleverde tabellen en lijsten aan uw eigen beleid voor Kwaliteit, Informatiebeveiliging, Arbo & Milieu.

Implementatiesupport

Bij grotere organisaties, bedrijfstakken met een verhoogd risico of complexe managementsystemen kan het ingewikkelder zijn om uw KAM of HSE beleid met een RMS applicatie te ondersteunen. In dat geval kunt u terugvallen op de hulp van de mensen van SafetyPort. Die hebben een schat aan ervaring waar u als klant uw voordeel mee kunt doen.

Wij helpen u graag bij de implementatie van complexere managementsystemen en beleid. Ook op gebied van cultuurverandering rondom het melden van incidenten en observaties helpen wij u graag. Onze mensen kijken objectief en met grote vakkennis naar uw organisatie. U bepaalt zelf op welke vlakken u onze hulp inzet.

Neem voor meer informatie over implementatiesupport contact met onze Customer Support Desk op.

SafetyPort – Planteq B.V.
Turfschipper 25
2292 JC  Wateringen

Algemene verkoopvoorwaarden

© 2004-2024 Planteq BV